CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na březen 2024 od Marty

Horoskop na březen 2024 od Marty

Svůj život si řídíme sami. Horoskop ukazuje to, co Vás může potkat, čemu se můžete vyhnout, s čím je třeba se vypořádat. Co s tím uděláte a jak se rozhodnete, je na každém z Vás.

BERAN (20.3. – 20.4.)

Je doba vhodná pro vážná rozhodnutí v osobním životě. Máte vytrvalost dosáhnout svého cíle, podpořit Vás mohou starší lidé. Můžete slavit úspěch, pokud se nebudete chovat výstředně. Na začátku měsíce pozor na ukvapené jednání, sklon k výbušnosti, hádce, žárlivosti. Připravte se na neklid. Jisté události Vám mohou způsobit šok, otřes. Věnujte se lásce, vztahům a dětem nebo činnosti, která Vás baví. Také je dobrý čas pro lásku, setkání s přáteli, návštěvy. Ke konci března pozor na úrazy z neopatrnosti. Energie budete mít dost, tak s ní zacházejte správně, jinak hrozí špatné sebeovládání, hádky, utrácení, žárlivost, což pak vede k problémům ve vztazích a financích.


BÝK (21.4. – 21.5.)

Využijte inspirace a věnujte se nějaké umělecké tvořivosti nebo duchovní práci. Cestujte, studujte, scházejte se s přáteli, užívejte si partnerské lásky. Toužíte po moci, prosazení se, ale nedáváte do toho tolik energie, kolik by bylo třeba. Pozor na konflikt s dětmi, učitelem, nadřízeným. Mohou Vás potkat drobná zdravotní omezení. Lehkomyslnost a sobectví může nepříznivě působit na partnerské vztahy. Pozor na smlouvy, právní záležitosti, finanční ztráty. Na začátku měsíce se Vám nebude chtít moc pracovat, můžete cítit nervozitu nebo se dozvíte špatnou zprávu. Pozor na možnost podvodu. Ke konci března je vhodná doba pro studium, mentální práci, kratší cesty, potěší Vás návštěva přátel.


BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Pokud užíváte léky, dejte pozor na záměnu. Toto období je pro Vás náročné psychicky a působí negativně na Vaše zdraví, energii a sebedůvěru. Máte ale více štěstí v osobním životě. Ukažte, co umíte. Nové nápady a dostatek energie Vám otevírají cestu k úspěchu a ke zlepšení zdraví. Snažíte se prosadit a okolí Vás podporuje. Pozor na lhaní, pomluvy a přetvářku. Neměňte náladu jako aprílové počasí. Raději nic důležitého nerozhodujte. Ke konci měsíce čekejte přísun energie, snahu se prosadit, zlepšení zdraví.


RAK (22.6. – 22.7.)

Jste více v souladu s duší, máte pochopení pro druhé, poznáváte svůj vnitřní svět. Pravděpodobně Vám do života vstoupí nový přítel či přítelkyně, nebo se zamilujete. Ke konci měsíce nic důležitého nerozhodujte. Jsou zde možné výdaje, špatná nálada nebo také tělesná slabost. Nenechte se vyprovokovat druhými nebo událostmi, které přichází do Vašeho života náhle a nečekaně. Svůj osobní, rodinný a pracovní život si uspořádejte tak, aby ani jedna oblast nenarušovala druhou. Pokud se budete více věnovat práci, bude to na úkor rodiny a naopak. Může se pak stát, že to psychicky nezvládnete, že je toho na Vás moc. Rozdělte povinnosti i na ostatní. Ve volné chvilce se věnujte něčemu, co Vás nabije energií, klidně jen seďte v tichu či při hudbě a relaxujte. Snažte se využít 1. polovinu března, kdy máte dostatek vitality. Moc neutrácejte a neholdujte požitkům. Mělo by to později špatný vliv na zdraví. Osobní nespokojenost pak vytváří mrzutosti ve vztazích i lásce. Dejte pozor na ukvapené činy, hádky, na sklon k úrazům z nepozornosti, na možnou horečku či zánět.


LEV (23.7. – 22.8.)

Cítíte se spokojeně, máte velké množství odvahy, fyzické i duševní energie. Správným chováním i rozhodováním dosahujete osobních i pracovních úspěchů. Zdraví je stabilní. Nemějte obavy, že něco nezvládnete. Kam vstoupíte, rozdáváte radost a vtip, vyzařujete světlo, energii a každý Váš čin je korunován úspěchem. Budete mít štěstí v lásce i osobním životě a je zde možné povýšení v zaměstnání. Nemáte chuť poslouchat názory druhých, pomluvy, žádosti přátel nebo dokonce něco vysvětlovat, neboť z Vašeho hlediska to jsou nepodstatné řeči bez vyššího smyslu. Vše, co děláte, do čeho se pustíte, Vám přinese úspěch a štěstí. Nebojte se riskovat, máte odvahu, sílu, práce Vás těší. Je pro Vás čas vhodný pro lásku, partnerské vztahy, zábavu, akce s dětmi.


PANNA (23.8. – 22.9.)

Do ničeho se Vám nechce, nemáte vytrvalost, trpělivost, děláte chyby a uzavíráte se do sebe, těžce přijímáte názory druhých, možné potíže v povolání, zdravotní problémy. Jste zmateni, v otázkách víry a duchovna máte mylné představy. Nevěřte všemu, co se Vám předkládá jako pravda. Pozor na deprese. Koncem března čekejte přísun energie, odvahy, fyzické a duchovní síly. Nad vším moc přemýšlíte a neustále se něčeho bojíte. Nemáte energii na pomáhání druhým lidem. Jsou tu možné nepříjemnosti na cestách, špatné zprávy, nechuť k práci. Nepodepisujte smlouvy, je zde možnost podvodu nebo nečestného jednání.


VÁHY (23.9. – 23.10.)

Počátkem března ve Vás druzí lidé vyvolávají nervozitu, můžete dělat chyby, Vaše výkonnost je něčím omezována. Pomoc očekávejte od starších lidí, podpoří Vás ve Vašem snažení dotáhnout všechny záležitosti do zdárného konce. Jen tak se nevzdávejte, klid je pro Vás velmi důležitý. Partner Vás vnímá jako spolehlivého člověka, který dodržuje všechna pravidla morálky i zákona. Možná delší dobu bojujete s nepřízní osudu, zdravotně na tom nejste nejlépe proto, že v sobě živíte strach a pak Vás každá zpráva deprimuje nebo rozčílí. Máte potřebu kontroly nad sebou i druhými, Vaše okolí z Vás necítí dobrou energii. Příliš prosazujete svou vůli a nepřijímáte názory druhých. V zaměstnání to také nemusí být "růžové". Věnujte se dětem, svým zálibám, povzneste se nad starosti, dávejte i přijímejte lásku. Láska k někomu nebo něčemu Vám dá sílu překonat starosti. Ke konci měsíce si vše dobře naplánujte, ať neděláte chyby. Dokončení nějaké činnosti nebo záměru bude složitější, protože se méně soustředíte a cloumá Vámi nervozita.


ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Máte období velké inspirace, proto dělejte cokoli, co Vás baví. Jste naladěni na duchovní vibrace, je zesílena Vaše vnímavost a cítění, můžete mít duchovní zážitky. Nezapomínejte žít v reálném životě, držte se při zemi. Neutrácejte, nechovejte se lehkomyslně. Vystupujte sebevědomě, máte dostatek energie i vůle se prosadit. Přesto neřešte nic zásadního na úřadech, s představenými, dětmi, učitelem, ve vztazích. Neuzavírejte nepřehledné smlouvy či obchody, jsou zde možné finanční ztráty. Věnujte se něčemu, co Vás těší, např. hudbě, malování, duchovní práci, přátelům. V druhé půlce měsíce naberete energii, zlepší se zdraví, výkonnost, radost z práce. Můžete uzavřít menší obchod, cestovat, vyřizovat korespondenci, studovat, jít do společnosti.


STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Můžete mít v hlavě pěkný zmatek, klamou Vás druzí, nebo Vy je anebo klamete sami sebe. Pozor na chybně užité léky či jakoukoli závislost, která by Vás nyní mohla pohltit. Snadněji Vás stáhne špatná společnost a zničíte si pověst. Můžete nyní procházet osobní krizí, starosti Vás zatěžují, snažíte se „po životním pádu“ postavit zpět na nohy, nebo procházíte nějakou nemocí, kde léčba vyžaduje čas, trpělivost a ukázněnost. Ke konci měsíce čekejte příliv energie. Zažíváte úspěch, štěstí, slávu, daří se Vám v lásce, je zde možné zasnoubení nebo svatba. Máte dobré období pro jednání na úřadech i s nadřízenými, možné zvětšení majetku, zisk, osobní spokojenost, energie, odvaha, akceschopnost. Přechodné zdravotní omezení překonáte s lehkostí. Není radno každému důvěřovat. Jsou zde lidé, kteří by si kousíček z Vašeho štěstí rádi vzali (využití, přetvářka, okradení, špatná smlouva). Nyní máte skvělou intuici


KOZOROH (22.12. – 20.1.)

Jste duchovně naladěni, věnujte se tvořivé práci a všemu, co Vám dělá radost. Kupte si něco pěkného, bavte se. Potěší Vás milá návštěva, flirt. Drobný zdravotní problém nebo únava rychle skončí. Máte docela složité a vyčerpávající období, cloumá Vámi nervozita, výbušnost. Tak pozor na srdce a nervy. Možná jste nemocní nebo nemáte zaměstnání. Pravděpodobně se Vám nedaří ve vztazích, lásce, financích. Unáhlená rozhodnutí a nerozvážné činy přináší jen škodu. Pozor na možné deprese, psychické problémy nebo svéhlavost. Přijdou ale lepší zprávy, vnitřně se uvolníte a budete mít i chuť se jít pobavit. Zbytečně neutrácejte a dbejte na správnou výživu. Cítíte nespokojenost, ve vztazích vládne nesoulad. Energie máte dostatek, ale i té výbušné. Proto pozor na hádky, ukvapená jednání, možné úrazy z nepozornosti a zbrklosti.


VODNÁŘ (21.1. – 19.2.)

Dokážete se soustředit, Vaše rozhodnutí jsou vedena správným směrem, protože každý krok dobře předem promyslíte. Podporou Vám jsou starší lidé. Koncem měsíce pozor na zbytečné výdaje, ale také na náladovost, nechuť k práci, mrzutosti ve vztazích. Máte příležitost poznat nové lidi, zažít nečekaný úspěch osobní i ve společnosti. Pokud půjdete vyjednávat něco na úřad, je nutná domluva a vzájemný soulad energií. Nic nepůjde lehce a hned. Vyhněte se hloupému chování. Také pozor na možné finanční problémy, nechuť něco dělat, na únavu, nesrovnalosti ve vztazích, na poruchy zdraví. Dochází ke zklamání, neboť se Vám nesplní Vaše sny, touhy, přání. V lásce a ve vztazích se Vám bude dařit. Máte dostatek energie, jste akční a víte, co děláte. Radost z práce, silná vůle, snaha, podpoří úspěch i případný zisk. Kupte si něco pro radost, někoho obdarujte, nebo někdo potěší milým dárkem právě Vás.


RYBY (20.2. – 20.3.)

Starosti se Vám nevyhýbají. Avšak nechce se Vám je řešit. Můžete se uzavírat do sebe, odpovídat vyhýbavě, slibovat a nesplnit, nebo se jen nedokážete soustředit. Všechny starosti jsou pro Vás zátěží a máte pocit, že nosíte na zádech velký a těžký balvan, který Vám brání v pohybu. Mějte trpělivost, zodpovědnost, vytrvalost, pokoru. Je to životní zkouška, ve které máte obstát se vztyčenou hlavou. Můžete být nemocní a na nic jiného nemáte energii ani náladu. Chybí Vám sebedůvěra a může tu být krize v povolání nebo v osobním životě. Máte-li sklon ke klamu, nespolehlivosti, tak v březnu tyto charakterové vlastnosti více vystoupí. Můžete klamat sebe i druhé, zanedbávat své povinnosti, podlehnout různým svodům, nebo se dostat do špatné společnosti. Koncem měsíce bude posílena Vaše vůle, energie, odvaha. Vaše výkonnost a vitalita roste, snažíte se prosadit v práci, získat nějaké výhodné postavení. Radujete se ze života, protože vše běží tak, jak si přejete. Věříte si. Vztahy, láska i finance jsou v klidu. Ke konci měsíce Vám "jde" štěstí, radost, energie. Jste v souladu s proudem života a berete jej takový, jaký je.


Vaše Marta / Věštírna Jednička