CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Jak poznat toho pravého

Jak poznat toho pravého

Určitě jste to už někdy prožili. Podívali jste se jemu nebo jí do očí a přeskočila pověstná jiskra. Může se stát, že Vás spousta lidí dokáže přitáhnout svým zevnějškem, charismatem, intelektuálním přehledem či barvou hlasu. Ale není to jen zamilovanost?

To je velmi těžká a zároveň velmi jednoduchá otázka. To, zda je to ten pravý, víte od prvního okamžiku. V hlavě zazní varovné hlasy a máte nepříjemný pocit z něčeho, co ještě neumíte přesně identifikovat. Velmi často slýchám: "já ho tak moc miluji, ale nevěřím mu." To je klasická záměna fyzické přitažlivosti a opravdové lásky. Kolikrát Vás ještě musí zklamat, abyste procitli. Většinou to zklamání už očekáváte a když jdete zpětně po časové ose, tak zjistíte, že jste to vlastně už věděli.

Nepodceňujte svojí intuici. Je to Vaše nejsilnější deviza a můžete se na ni spolehnout daleko více, než na zkušenosti a stereotypy ve společnosti obvyklé. Pokud začnete Vaše vztahy posuzovat mozkem a poměřovat s předchozími zkušenostmi, rozhodně nebudete mít jistotu, že jste se rozhodli správně.

Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a věnujte pozornost svým pocitům. Pokud máte partnera, který Vám naslouchá a Vy nasloucháte jemu, brzy zjistíte, jak na tom spolu jste. Mnohdy jen strach ze samoty Vám brání ukončit již nefunkční vztah. Chcete-li mít vztah jen na fyzické úrovni, tak je to možné jen za předpokladu, že jste smíření s brzkým ukončením tohoto vztahu a nevadí Vám to. V opačném případě budete trpět a dlouho se z rozchodu vzpamatovávat.

Nebojte se samoty. Lásky je tu pro všechny dostatek. To jen my před ní zavíráme svá srdce, abychom už vícekrát nebyli zklamaní z rozchodu. Zatvrdíme se, abychom netrpěli, a potom zjistíme, že jsme vlastně nežili.

Není chybou splést se v partnerovi a potom jít dál. Chybou je bát se lásku přijmout a ochutnat všechny krásy, které nám nabízí.

Vaše Markéta / Věštírna Jednička


Dalšie články poradca

Jak otevřít dveře lásce?

Jak otevřít dveře lásce?

Jen málo lidí si uvědomuje, že láska je všudypřítomná a není třeba jí ...

Čas na zázraky

Čas na zázraky

Zázraky jsou všude kolem nás. To, jestli si jich všimneme, záleží hodně ...

Poznej sílu v sobě

Poznej sílu v sobě

Pochybnosti o sobě samém trápí čas od času úplně každého. Ne vždy jsou ...

Bolest z ukončených vztahů

Bolest z ukončených vztahů

Bolest z rozchodu s partnerem je nezměrná, zvláště jednalo-li se o dlouhodobý ...

Podzimní čajíček pro pohlazení na duši

Podzimní čajíček pro pohlazení na duši

Podzim je nádherný, plný barev a pozitivního světla. Miluji šustot ...