CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH

Profil poradce

Marie Eva

Offline


Články poradce

04.07.18 | Co je pro ženu normální, co pravda a co lež? » Otázkami o „normálnosti“, pravdě a lži se zaobírá lidstvo od svého vzniku.

10.04.18 | Přítelkyně barva » Když se řekne barva, tak si většinou představíme tu svoji. Tedy tu, kterou ...

04.05.15 | Jak si zpříjemnit tyto dny » Udělejme si pěkný den a nenechme se ovlivňovat věcmi a děním kolem nás.

Obory činnosti:

Výklad tarotových karet, kalokagathia, kyvadlo, léčitelství - reiky, bylinky, rituály pro zdraví, pro návrat partnera.

O poradci:

Jsem ráda, že čtete právě tuto stránku, kam Vás zanesl osud.

Narodila jsem se ve znamení Lva a rodiče mi dali biblické jméno Marie Eva.Tak se rovněž jmenovala moje babička, se kterou mě celý život pojilo nejen společné jméno, ale i zájmy o léčitelství, bylinky, duchovno a nadpřirozené síly.

V mém dětství s babičkou jsem viděla spoustu lidí. Nejen cizí, ale i z rodiny. Byli bez energie a vyčerpaní. Babička jim ale chuť, sílu a energii do života dokázala vrátit. Už v té době jsem vnímala problémy lidí, kteří přicházeli za babičkou pro pomoc. A začaly se mi potvrzovat moje věštecké intuice.

Jsem optimistická a hledím do budoucnosti, ale dovedu se poučit z minulosti.

Tak, jako je pro vás každý den jiný, tak i pro mě je každý den zajímavý a poučný díky vám, klientům. Každý den je v lidském životě výjimečný. Každý den má budoucnost, přítomnost a minulost. Jistota a náhoda neexistuje. Bohužel se v dnešní době tato slova používají velmi často. Spousta lidí by byla ráda, kdyby svět fungoval na náhodách a jistotách. Vede to až k závislosti.

Jak to tedy s Vámi je? POMOHU, PORADÍM, VYSVĚTLÍM.

Při výkladu karet nejsem vedena učebnicí, ale naopak intuicí. Ráda naslouchám z vrchu Boha a také přírodu. Každý tomu říká jinak. Intuice je více než literatura. Intuici mi potvrzují jak karty, tak kyvadlo. Při věštění pomocí výkladu karet mi kromě vašeho data narození a jména hodně napoví také Váš hlas. Skutečnost, že se na vás dokáži napojit, my umožňuje pracovat na dálku i po telefonu.

Problémy, které s vámi řeším, mě posilují. Ukazují mi, že se dá vše vyřešit. Vaše problémy mě inspirují, ale v žádném případě mě neodradí ani neotráví.

Můžeme společně řešit Vaše problémy z různých oblastí:

  • partnerské vztahy
  • zdraví
  • zaměstnání, tedy úspěšnost v zaměstnání, ale i ve škole
  • finanční otázky
  • osobní životní rozhodnutí
  • děti, rodiče, partnery

Ale znám odpověď i na jiné Vámi kladené otázky.

K řešení Vašich otázek používám výklad tarotových karet, kyvadlo, Reiki, léčitelství, rituály pro zdraví, pro návrat partnera, rituály pro ochranu před negativní jevy, rituály pro udržení vztahů v rodině, rituály pro udržení a získání peněz. Pracuji s čistou energií, provedu Vám očistu těla, ale také Vám od negativních energií očistím bytové i nebytové prostory (např. firmy).

Zůstat sama sebou a nenechat se ovládat druhými, je velmi těžké. Milovat sama sebe je nejtěžší, ale je to potřebné. Pokud nejsem sama se sebou spokojena, nemohu milovat druhé a udělat je šťastnými.

Budeme-li znát problémy z minulosti, ať příjemné či méně příjemné, tak najdeme způsob, jak svůj život pochopit, jak překonat přichystané překážky. Ať mi ale intuice v kartách řekne cokoliv, záleží na Vás, jak moji radu přijmete, jak s ní naložíte.

Ukáži Vám cestu, která je pro Vás vhodná, kterou by jste se měli vydat, aby se Váš život zlepšil.

Nejste jediní, kteří mají problémy. Tou správnou cestou jsem provedla za svůj život hodně spokojených klientů, kteří se rádi vrací.

Moje motto: „Budu se dívat na problémy jako na příležitost, nikoliv jako na překážku. Proto musí být člověk sám sebou.“

Vaše Marie Eva / Věštírna Jednička