CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH

Profil poradce

Leoni

Offline


Články poradce

09.03.15 | Nejlepší cesta, jak předpovídat budoucnost, je ji tvořit » Každý z nás má plány a vize, ať už je to v osobní či pracovní oblasti našeho ...

26.11.14 | Největší bohatství je naše duše » Duše se nachází v oblasti Solar Plexu pod hrudní kostí uprostřed. Když s duší ...

08.07.14 | Rozchod? A co dál??? » Začaly nám prázdiny, je doba dovolených a mnoho z nás žen nemá v tuto chvíli ...

Obory činnosti:

Výklad tarotových a andělských karet, výklad karet lásky, léčitelství, automatická kresba zdravotního stavu a duše, kyvadlo, etikoterapie, pohled do minulých životů, rodinné a partnerské vztahy.

O poradci:

Mé jméno je Leoni.

Narodila jsem se ve znamení Vah. Jsem rozený diplomat a nemám ráda bezpráví. Nezištná pomoc je pro mě poslání. Jako dar od Boha jsem dostala to, že se umím vcítit do člověka, poznat to, jak se jeho duše cítí, co se v něm právě odehrává. Pakliže je to potřeba, mohu se podívat i do minulých životů, aby si mohl člověk dát dohromady všechny souvislosti svého současného života.

Věřím v dobro, v osud a minulé životy.

Život je jako rovnice. Co jednou člověk vyšle do vesmíru, byť jen myšlenku, obratem se to vrátí zpět.
Osud nám předkládá mnoho zkoušek a je jen na každém z nás, jak se s tím popasuje. Každá těžká situace nás posune dál, posílí nás a dříve či později pochopíme, proč se to mělo stát. Příště už tu situaci dokážeme zvládnou lépe, protože se vyvarujeme minulých chyb.

Žijeme v uspěchané době ve stresu, strachu, negaci. Nejhorší na tom všem je, že tento zaběhnutý vzorec chování den co den předkládáme jako špatný příklad našim dětem, které jsou bezprostřední, dokážou si užít kouzla okamžiku, radovat se z maličkostí a my jim vtloukáme do hlavy, že to se nedělá, to se nesmí. Samá NE. Když něco neuděláš, nedokážeš, budeš vyvrhel společnosti. Na místo toho bychom dětem měli říkat každý den, jak jsou jedinečné, že jsou ZÁZRAK. Pracujeme podle plánů, tabulek, ale život máme žít a ne přežívat. Negativní postoje ze společnosti, zaměstnání, přeneseme na naši rodinu a dokonce i na psa, který neví, proč to odnáší i on, když nic neprovedl...

Strach je to, co nás svazuje. Bojíme se pohnout z místa a proto jsem tu pro Vás, abych Vám pomohla se toho strachu zbavit a ukázala Vám novou cestu - "CESTU BOŽÍ".

Nechtějte nic a nikoho vlastnit, každý má svou cestu, kterou chce jít.

Ego a majetek nás táhnou dolů. Táhneme to jako obří kouli na noze, kterou když odhodíme, tak se věci rázem pohnou a vše se bude dařit jako mávnutím kouzelného proutku.

Pokud máte zdravotní problém, nevyřešenou minulost, starosti v rodině, s partnerem, nedaří se Vám najít toho správného partnera, lásku, nemůžete sehnat práci, tak je nevyšší čas to změnit.

Člověk má tu možnost udělat změnu každý den. Neplánujte, až budete mít peníze, čas či energii. Řešte teď, protože žít chceme už teď a budeme chtít žít i za 20 let.

Jsem tu pro Vás, pomohu Vám ukázat tu správnou cestu.

Věřím, že v životě je třeba vytvářet malé věci správně a s velkou láskou. Buďte spokojení s vědomím, že jste děti Boží.

Dovolte své duši svobodně zpívat, tancovat, chválit a milovat.


S pokorou a bezmeznou láskou Vaše Leoni / Věštírna Jednička