CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH

Profil poradce

Antonia

Offline


Články poradce

10.10.19 | Čísla v řece života - číslo 9 » Již od dob antiky patří devítka mezi čísla, která uzavírají řadu základních ...

29.01.19 | Čísla v řece života - číslo 8 » Číslo 8 se okolo nás vyskytuje v celé řadě spojení. Naše sluneční ...

24.05.18 | Čísla v řece života - číslo 7 » Sedmička je symbol, na jehož principu jsou založena přirovnání v Bibli, ...

Obory činnosti:

Výklad z tarotových karet pro svou pravdivost a otevřenost, numerologie, partnerské vztahy, rodinné vztahy, rozvoj osobnosti.

O poradci:

V životě každého z nás se střídají lepší a horší období. Nezoufejte a netrapte se, když vše nevychází podle Vašich představ. Věřte v úspěch, buďte otevřeni novým myšlenkám, podporujte v mysli kladné emoce, mějte v duši pořádek, mír.

Z vlastní zkušenosti vím, že náročné dny a měsíce mi pomáhají překonávat knihy a moudrá slova našich i světových osobností. Ve chvílích, kdy je mi spíše do pláče než do smíchu, si připomínám knihu „Hrdé srdce“ od americké spisovatelky Pearl Buckové, držitelky Nobelovy ceny za literaturu. Narodila se sice v Západní Virginii, ale dětství i část dospělosti prožila v Číně. Snad i díky svým rodičům, misionářům, i díky osobnímu problematickému životu, dokáže pochopit lidi, kteří se krůček po krůčku prokousávají záludnostmi a nástrahami života, aby si splnili svůj tajný sen. Napsala, že všechno, co s Vám během Vašeho žití stane, stane se Vaší součástí. Dalším moudrem je myšlenka o tom, že se nesmí zapomínat a že všechno potřebujeme. Všechno, i lásku, i neštěstí. A že i ztráta je svým způsobem také hodnota a patří k životu.

Odedávna se lidé zajímali o svůj osud. Přáli si znát odpovědi na nejrůznější otázky, chtěli vědět, co je čeká, nahlédnout do příštích dnů. K odhalování tajemství slouží různé věštecké metody. Můžeme věštit z letu ptáků, pohozených kůstek, fazolí, kávové sedliny, kostek apod. Časem se objevily věštecké karty a zanedbatelná není ani řeč čísel. Symbolem věštby může být i obyčejné křestní jméno. Všechny věštecké metody, ať už si vyberete jakoukoliv, mají jediný cíl. Pomoci nám poznat sama sebe, vyhnout se nejrůznějším problémům a vykročit štěstí naproti.

Nebuďte se svým trápením sami. Vždyť i vy máte právo žít šťastný a plnohodnotný život. Věřte, že se vynasnažím, aby se stesk proměnil v radost, abyste opět vnímali krásu kolem sebe a Vaše oči zářily jasným světlem.

Chci Vám pomoci najít lásku, spokojenost, bohatství a prostřednictvím karet ukázat cestu, jak žít v harmonii a v souladu s okolím i se sebou samým.

Položte konkrétní otázku, dostanete konkrétní upřímnou a srozumitelnou odpověď.

Pokud mi sdělíte přesné datum svého narození a křestní jméno, mohu Vám po domluvě nového telefonického zavolání do Věštírny Jednička připravit výpočet Vašeho štěstí. Zároveň se dovíte, jak den narození a Vaše křestní jméno ovlivňují běh událostí ve Vašem životě.

Volejte, ptejte se. Jsem tu pro Vás.

S úctou a láskou Vaše Antonia / Věštírna Jednička