CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Čísla a jejich magie

Čísla a jejich magie

Ptáte se, jak Vás mohou ovlivnit čísla a jakým způsobem působí jejich energie na Váš život? Jednoduše, totiž skrze vibrace. Každá z číslic má svoji energii, a pak už jen záleží na tom, jestli je jako první, nebo se vícekrát po sobě opakuje. Například když je číslo "1" třikrát za sebou, jeho síla se několikanásobně zvyšuje. Nebo třeba dvě trojky jsou zesílení čísla "3". No a tak bych mohla pokračovat dále.

Již při narození na tento pozemský svět je Vám vepsán osud Vašeho života, který dostanete zakódován formou roku, měsíce, dne, hodiny, minuty i sekundy Vašeho zrození. Všechny ty číslice o Vás vypovídají a prozrazují, co vše Vám bylo dáno do vínku. Pozitivní i negativní vlastnosti, se kterými se učíte pracovat. Nadání, tvořivost, zručnost a spousty dalších vlastností. Takto se o sobě můžete dozvědět mnoho informací. Tajemství a magie se ukrytá v každém Vašem čísle onoho okamžiku narození.

Nepřicházíme však na svět jen s číslicemi. Také ve jméně, které Vám dají Vaši rodiče, jsou schované vibrace. Každé písmeno má svou sílu. Někdy se stává, že nám matka či babička dají jméno, které jsme nechtěli. Je však již předem předurčeno a Vy sami jste jako duše přicházející na tento svět souhlasili, že se budete jmenovat například Marie, abyste s jeho energií pracovali a pochopili význam či smysl daného jména. Zvláštní a zajímavé. Zajímavé a zvláštní. Dopředu je téměř vše předurčeno.

A aby těch vlivů nebylo málo, tak se podílí i planety a jejich měsíce na dalších aspektech naší existence. Mají magický vliv na každého jednotlivce. Nikdo nejsme stejný, i když náš datum a čas narození může být stejný s druhým člověkem. Vždy je tam odlišný vliv energií. Planetky sami o sobě vibrují každá svou jedinečnou energií. V určité kombinaci dvou či více seskupení nebeských těles může mít na Váš život tato událost katastrofální důsledky. Proto je dobré zjistit si vlivy planet u svého zrození. Může Vám to následně pomoci v průběhu života dělat rozhodnutí v nejvhodnější dobu. Ulehčíte si tak plynulé dění Vašich skutků a následně kladnou odezvu ve Váš prospěch.

Je toho opravdu mnoho, co čísla a jejich magická energie ukazuje, a co dokáže.

No a pak tu máme komunikaci skrze určitá čísla. Vesmír se Vás snaží kontaktovat prostřednictvím opakujících se čísel, a to například během jednoho dne. Jdete na nádraží a na hodinách uvidíte čísla. Následně ve Vámi navštíveném obchodě ukazuje pokladna stejnou částku, kterou máte zaplatit za nákup. Posléze Vám někdo volá a Vy opět vidíte stejná čísla. Jsou to dvojčíslí, trojčíslí, nebo čtyřčíslí, stále se opakující a podle frekventovanosti zesiluje i jejich důležitost pro Vás.

Jak nádherné pocity prožíváte, když prolomíte vesmírný kód informací skrze vibrace čísel. Pochopíte, že magie a část Vašeho osudu, je ve Vašich rukou a můžete si říct: "Jsem strůjcem svého života. Mohu pomoci svůj život vyladit na mnohem krásnější a šťastnější."

A následně bychom se dostali k tématu, že nic ve Vašich životech není náhoda. Ale to až příště...


Vaše Šárka / Věštírna Jednička